0707 97 50 91 bianca@epafi.se

Nordisk förskola

TILLSAMMANS FÖR BARNENS BÄSTA

Nordisk Förskola är en ny organisation som arbetar för ett samarbete med ledare inom nordisk förskola. Det nordiska samarbetet över gränserna har betydelse för både näringsliv, organisationer, myndigheter och universitet. Nordens befolkning uppmuntras och ges möjlighet att arbeta, studera och bo i Nordens olika länder. Detta medför en förflyttning över gränserna och ställer i sin tur höga krav på de olika utbildningssystemen.

Intentionen är att det ska skapas och formaliseras en nordisk pedagogisk plattform, som ger förståelse och kunskap om de olika ländernas verksamhet. På så sätt kommer barnets skolgång att underlättas, när de flyttar till ett annat nordiskt land.

Logotyp, grafisk profil, marknadsmaterial och hemsida av epafi.

Vi i prosjektet Nordisk Førskola (et samarbeidsprosjekt med Island, Danmark, Sverige, Finland og Norge støttet av Nordplus) har hatt gleden av å samarbeide med Bianca Davidson hos Epafi i utviklingen av vår nettside og logo.  Hun har en profesjonell måte å møte oss som kunder på, samtidig som hun på enn personlig måte ser og tilpasser seg våre behov. Hun har et kreativt og estetisk blikk på alt hun gjør, så produktene hun leverer er av høy kvalitet.
Vi kan anbefale Bianca og Epafi på det sterkeste til lignende oppdrag.

Tommy Larsen

Nordisk Förskola

Hemsida Nordisk Förskola by epafi
Hemsida Nordisk Förskola by epafi

Läs mer på hemsidan