marknadsföring-reklam_kreativitet

Extra resurs på marknadsavdelningen – Inhouse byrå

Som en extra resurs på marknadsavdelningen går Epafi in i projekt där intern tid eller kompetens inte räcker till. Det kan både gälla att ha det övergripande ansvaret eller att vara en del i projektet. Vi hjälper dig med det mesta, som att ta ett helhetsgrepp på marknadsföringen och göra marknadsplanen, lansera nya produkter, hålla i mässor och event eller bara rycka in där det behövs. Även mindre uppdrag kan vara nog så utmanande och stimulerande.

Använd Epafi som inhouse byrå vid toppar eller på en mer regelbunden basis.

Eller varför inte som inspirationskälla och bollplank?
Ibland kan det vara bra med ett par nya fräscha ögon och öron.

En av Epafis styrkor är att strukturerat och organiserat driva projekt med kreativitet, handlingskraft och initiativförmåga. Alltid med ett optimalt resultat för kunden som slutmål.
Med mer än 20 års erfarenhet av marknadsföring, både nationellt och internationellt, erbjuder vi ett brett utbud av tjänster såväl för det lilla som stora företaget.

“Vi har anlitat Epafi och Bianca i många år för framtagning av annonser och tryckt material. Bianca är alltid lyhörd och kan översätta våra tankar och idéer till ett proffsigt, tydligt och säljande material, som stämmer väl överens med våra värdegrunder och grafiska profil.
Vi rekommenderar med varm hand Epafi som samarbetspartner.”

Cecilia Fredestam, moogio