0707 97 50 91 bianca@epafi.se

REFERENSER

VARFÖR EPAFI?

Stolta och glada blir vi alltid när någon pratar gott om oss och är nöjda med det vi gjort.

Nöjda kunder är den bästa reklamen.
En klyscha kanske, men så sant.

Kunderna är mina bästa ambassadörer.
Är de nöjda rekommenderar de mig för nya kunder.

De är bäst på att tala om varför du ska välja Epafi.

Bianca is professional, well organised and always delivers on time! She does not only develop graphic designs as per specific requests but she also uses her creativity to come up with proposals that sometimes exceed the expectations. Her positive attitude and "can do" mindset makes it even more pleasurable to collaborate with her.

Aylin Chelebieva

Service Portfolio Manager, Tetra Pak

Bianca har på ett kreativt och professionellt sätt skapat grafiska profiler, presentationsunderlag, foldrar och marknadskommuniktionsmaterial till ett antal B2B-bolag som jag är verksam i. Det har i flera fall varit påbyggbara plattformar i både start-upbolag och bolag som står inför generationsskiften. Paketeringen och teknikhöjden har varit komplex, men Bianca har på ett mycket bra sätt anpassat kommunikationen till prioriterade personas och kundsegmenten. Bianca erbjuder med sitt företag, Epafi, möjligheter till ” one-stop-service” inom sitt område och vi har fått bästa support med framtagning av grafiska profiler, logotyper,  foldrar, rollups, flaggor, visitkort m.m. Bianca har också varit ett värdefullt bollplank i hela processen.

Björn Olsson

Management Consultant and Part owner at Handelshuset Hylén & Olsson

Vi har anlitat Epafi och Bianca i många år för framtagning av annonser och tryckt material.
Bianca är alltid lyhörd och kan översätta våra tankar och idéer till ett proffsigt, tydligt och säljande material, som stämmer väl överens med våra värdegrunder och grafiska profil.

Vi rekommenderar med varm hand Epafi som samarbetspartner.

Cecilia Fredestam

moogio

Vi i prosjektet Nordisk Førskola (et samarbeidsprosjekt med Island, Danmark, Sverige, Finland og Norge støttet av Nordplus) har hatt gleden av å samarbeide med Bianca Davidson hos Epafi i utviklingen av vår nettside og logo.  Hun har en profesjonell måte å møte oss som kunder på, samtidig som hun på enn personlig måte ser og tilpasser seg våre behov. Hun har et kreativt og estetisk blikk på alt hun gjør, så produktene hun leverer er av høy kvalitet.
Vi kan anbefale Bianca og Epafi på det sterkeste til lignende oppdrag.

Tommy Larsen

Nordisk Förskola

Hittills har jag anlitat Epafi och Bianca tre gånger ...
Första gången var när jag behövde en ny logotyp till mitt företag. Bianca behöll grundstommen till min gamla logga, men gjorde den fräschare och modernare. Den blev ursnygg!

När jag sedan ville uppdatera min hemsida var valet av leverantör enkelt. Jag ville att hemsidan skulle få en ”proffsigare touch”, men ändå fortfarande kännas personlig. Bianca lyssnade in och fixade detta. Under hela processen kom Bianca med kreativa idéer och lösningar, sådana jag själv aldrig hade kommit på. Hon uppmuntrade mig också att lägga till en bloggsida vilket jag är jätteglad över att jag anammade. Bianca var ett utmärkt bollplank, hon gav snabb service och förstod alltid vad jag menade, även om mina förklaringar kanske inte alltid var så tydliga.

När jag bestämde mig för att skriva en grammatikbok i svenska tog jag kontakt med Bianca och Epafi igen, eftersom jag redan kände till kvaliteten på hennes arbete. Vi diskuterade tjockleken på papper, bredden på streck och kolumner och pratade om olika nyansers för- och nackdelar. Grammatikboken fick en snygg och tydlig layout, tack vare Biancas skarpa öga för detaljer. Bianca tog sig också tiden att sköta all kontakt med tryckeriet. Hon var, återigen, ett ovärderligt bollplank under hela processen. Det hade aldrig blivit en bok utan hennes tålmodighet. Det är både utmanande och tidskrävande att skriva en bok och därför var det viktigt för mig att samarbeta med någon som jag kunde lita på och som jag redan visste gör ett bra jobb.

Maja Bergqvist

Tools to Swedish

Bianca har skapat hemsida åt mig tre gånger och jag är så nöjd med samarbetet. Bianca är så otroligt lojal, lyhörd, noggrann, genuin och vill väl. Jag känner mig trygg för Bianca har verkligen koll på läget och har hon inte det så ser hon till att fixa koll på läget. Jag skulle välja Bianca om och om igen och hör jag någon som behöver en ny hemsida så är det självklart för mig att rekommendera henne. Får mycket beröm för layouten på min hemsida och jag är själv supernöjd. Den talar mitt företags språk och det är viktigt för mig att det ligger i linje med företagets värderingar.

Stina Dahan

EatMoveLive & YogaSati

Bianca har utformat både digitala produktbroschyrer och tryckt informationsmaterial till oss. Vi har skickat över text och bild och Bianca har kommit med förslag på design och sedan har vi återkommit med våra synpunkter. Samarbetet har fungerat perfekt. En stor fördel är att Bianca arbetar snabbt och effektivt och viktigast av allt är att hon är väldigt noga. Bianca filar på layouten tills hon är helt nöjd och så upptäcker hon också stavfel som vi själva inte sett.

Kristina Lindefors

Kundfokuserad VD, Nordic Bellows AB

Bianca Davidson och jag har samarbetat i många år i olika projekt. Hon har tagit uppdrag till mina kunder och alltid varit 100% engagerad och mycket innovativ både när det gäller en logga, visitkort eller hela grafiska profilen. Hon har gjort mina båda företags hela grafiska profil inkl logga . Bianca är fantastisk på att lyssna in och ställa de rätta frågorna som ger det perfekta resultatet alltid med mycket glädje och skratt. Alltid snabbt och mycket prisvärt. Jag vill varmt rekommendera Bianca vilket jag gör dagligen.

Susanne Hylén

Professional Life & Business Coach

Kan rekommendera Epafi och Bianca å det varmaste, som jag anlitade för att få hjälp med den grafiska profilen och logotypen för mitt nya företag. Det var ett nöje att möta Bianca från första stund. Hon var öppen, lyhörd, förstod vad jag var ute efter, ställde bra frågor. Och återkom sedan med några olika förslag som jag var väldigt nöjd med. Det var en lätt och prestigelös process, och jag uppskattade speciellt Biancas känsla för det grafiska, hennes professionalism och integritet. Jag har fått mycket beröm för min logotype och är fortfarande supernöjd och stolt. När jag behövde en ny grafisk profil och logotype var det ett självklart val att återvända till Bianca och Epafi.

Lotta Sjöberg

Lotta Life & Peacify

Vi anlitade Bianca för att ta fram loggan för vårt Bed & Breakfast. Bianca fick först några bilder på våra rum, huset och trädgården för att få en känsla för vad vi ville förmedla, och kom sen på besök för att se vårt B&B i verkligheten. Vi blev mycket nöjda med vår logga för Minnesberg Bed & Breakfast, den förmedlar just den känsla vi vill. 

Cecilia Wettstam

Minnesberg Bed & Breakfast

Epafi har hjälpt oss med att ta fram en åtta-sidig informationsbroschyr som på ett tydligt och trevligt sätt presenterar vår verksamhet.
Vi har levererat fotografier och texter till Bianca som har arbetat med materialet och designat hela layouten. Vi har även fått hjälp med att ta fram bilder så att kvaliteten har kunnat säkerställas. Bianca har varit väldigt tillmötesgående och flexibel i arbetet med detta projekt. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kan nu stolt presentera vår verksamhet med ett riktigt snyggt material. Broschyren uppmärksammades även nationellt och nu har Bianca anpassat broschyren så att den används av alla våra avdelningar runt om i Sverige.

Jennifer Kolm

SSRK - Svenska Spaniel och Retriever Klubben

Snart kan du läsa vad fler tycker

Epafi 
kommer från grekiskans epaphí och betyder kontakt, förbindelse – att beröra människor. Det vill vi uppnå med våra uppdrag.