0707 97 50 91 bianca@epafi.se

EatMoveLive

Hemsida till EatMoveLive

EatMoveLive är ett komplement till företagshälsovård, en del av den inbyggda företagshälsovården eller för de som inte har någon företagshälsovård. De erbjuder insatser som ökar och återskapar hälsa och levererar arbetsmiljö- och hälsotjänster på organisationsnivå och individnivå.

Här får du även många bra tips om hur du ska må bättre genom att röra dig och äta bra, bl a recept och meditations- och andningsövningar.

Epafi har designat och producerat den nya hemsidan.

“Jag har arbetat med min hemsida i samarbete med Epafi och Bianca Davidson. Jag har haft specifika önskemål och ibland lite udda idéer om hur jag vill ha hemsidan. Bianca har visat tålamod, stor lyhördhet, mycket kunskap, mött mig i kreativitet och lösningar. Jag har alltid känt mig väl bemött och fått snabba svar när jag har haft funderingar. För min verksamhet är hemsidan otroligt viktig, den är mitt ansikte utåt, fastnar kunden för hemsidan så ökar chansen till fler affärer och det är väl det som i slutändan är intressant för oss egenföretagare. Jag är stolt över den hemsida jag har idag och visar gärna upp den, utan Biancas hjälp så hade mina idéer inte blivit verklighet. Skönt är också att Bianca finns kvar när produkten är levererad, jag vill fokusera på det jag är bra på och tar mer än gärna fortsatt hjälp av Bianca.”

Stina Gustafsson

EatMoveLive-hemsida-by-epafi