0707 97 50 91 bianca@epafi.se

Kopplet

Unik föreläsningsserie “Vet du vad du har i kopplet?”

Forskningen om hund har under de senaste 20 åren utvecklats enormt mycket. Men hur mycket av denna forskning når fram till oss hundmänniskor? Och om den når fram, hur använder vi oss av budskapen? Ändrar vi vårt sätt att leva med hund eller vårt synsätt vad gäller träning av hund?

Genom föreläsningsserien “Vet du vad du har i kopplet?” möter vi forskare och hundexperter och lyssnar på budskap som är högst relevanta för alla oss hundägare. Genom denna föreläsningsserie lyfts även etiken fram i människans relation med sin bästa vän – hunden.

Läs mer på hemsidan och Facebook.

Föreläsningsserien äger rum hösten 2014.

“Epafi har hjälpt oss med att ta fram en grafisk profil samt skapa marknadsföringsmaterial som affisch och word-mall. Vi har även fått rådgivning i skapandet av vår Facebook-sida och hemsida. Vi är väldigt nöjda med resultatet. Tack vare Epafi kan vi nu visa upp vårt projekt på ett riktigt professionellt sett.
Samarbetet med Bianca har varit väldigt bra. Hon har levererat sitt material till oss i god tid före deadline och visat ett stort tillmötesgående i sin tillgänglighet.”

Jennifer Kolm, Ägare Tassar på Näset

vet-du-vad-du har-i-kopplet?_hund_affisch_flyer_by epafi

wordmall_kopplet_hund_by epafi