0707 97 50 91 bianca@epafi.se

MLH Ekonomi

Logotyp, grafisk profil och visitkort till MLH Ekonomi

Skattedeklaration, saldo, redovisning, skatteverket, vinst, lön, omsättning, likviditet, årsbokslut, faktura, debet, intrastat, intäkter, aktiebolag, import, moms, balansräkning – är några av de begrepp som klingar som ljuv musik i Mias öron. Mia älskar siffror!

Behöver du hjälp med dina, gör du ett klokt val i att kontakta MLH Ekonomi.

Mia skriver:

Mitt företag MLH Ekonomi är ett konsultföretag med inriktning på att hjälpa det lilla till medelstora företaget med ekonomifunktionen. Jag kan vara hela eller delar av ekonomiarbetet och sammankoppla det med att ta fram en effektiv administration. Jag stärker befintlig organisation med kompetens och kapacitet, fortlöpande eller tillfälligt.

Till mitt nystartade företag ville jag ha en grafisk profil och logotyp. Bianca lade stor vikt vid att hitta färg och form som passar både mig som person och som förmedlar vad mitt företag står för. Bianca lyckades skapa ett rent, strikt, seriöst, snyggt och modernt uttryck med hjälp av utvalda färger, form och typsnitt. Hon omsatte mina ord och personlighet till ord, bild och färg. Resultatet blev precis som jag ville ha det.

Mia Ludwig-Håkansson, MLH Ekonomi


logo_mlhekonomi_by epafi

MLH-Ekonomi_visitkort_by epafilogobild-fb-liten_MLH-ekonomi