0707 97 50 91 bianca@epafi.se

Tools to Swedish erbjuder skräddarsydda språklektioner i svenska

 

Vill du

  • lära dig att kommunicera på svenska?
  • förbättra dina språkkunskaper i svenska?
  • att personalen på ditt företag ska bli bättre i det svenska språket?

Då ska du kontakta Maja på Tools to Swedish, som erbjuder skräddarsydda lektioner i svenska – på dina villkor.

Läs mer om vad det innebär och vad Majas kunder tycker på hemsidan.
Jag rekommenderar starkt att läsa hennes varma och humoristiska blogginlägg.
Finns både på hemsidan, Facebook och instagram.
Tack Maja för att du valde just mig när du behövde ny logo och hemsida!
Har varit en rolig resa och vi är redan igång med nästa projekt …

Hittills har jag anlitat Epafi och Bianca tre gånger ...
Första gången var när jag behövde en ny logotyp till mitt företag. Bianca behöll grundstommen till min gamla logga, men gjorde den fräschare och modernare. Den blev ursnygg!

När jag sedan ville uppdatera min hemsida var valet av leverantör enkelt. Jag ville att hemsidan skulle få en ”proffsigare touch”, men ändå fortfarande kännas personlig. Bianca lyssnade in och fixade detta. Under hela processen kom Bianca med kreativa idéer och lösningar, sådana jag själv aldrig hade kommit på. Hon uppmuntrade mig också att lägga till en bloggsida vilket jag är jätteglad över att jag anammade. Bianca var ett utmärkt bollplank, hon gav snabb service och förstod alltid vad jag menade, även om mina förklaringar kanske inte alltid var så tydliga.

När jag bestämde mig för att skriva en grammatikbok i svenska tog jag kontakt med Bianca och Epafi igen, eftersom jag redan kände till kvaliteten på hennes arbete. Vi diskuterade tjockleken på papper, bredden på streck och kolumner och pratade om olika nyansers för- och nackdelar. Grammatikboken fick en snygg och tydlig layout, tack vare Biancas skarpa öga för detaljer. Bianca tog sig också tiden att sköta all kontakt med tryckeriet. Hon var, återigen, ett ovärderligt bollplank under hela processen. Det hade aldrig blivit en bok utan hennes tålmodighet. Det är både utmanande och tidskrävande att skriva en bok och därför var det viktigt för mig att samarbeta med någon som jag kunde lita på och som jag redan visste gör ett bra jobb.

Maja Bergqvist

Tools to Swedish

logo by epafi - tools to Swedish - Maja Bergqvist
Hemsida Nordisk Förskola by epafi

Läs mer på hemsidan